צרו עימנו קשר
שלח >
איך מתקבלים לעבודה בהכנת מגשי אירוח?

איך מתקבלים לעבודה בהכנת מגשי אירוח?

הכנת מגשי אירוח היא עבודה חלומית עבור מי שאוהב להתעסק עם אוכל, ובלהתעסק אנחנו לא מתכוונים דווקא לאכול. מי שרוצה לעבוד בתחום צריך לאהוב לעצב אוכל, להתרגש ממגש אירוח שיוצא תחת ידיו כשהוא מלא בכל טוב ולא פחות חשוב – כשהוא לגמרי מעוצב. אם גם אתם רוצים לעבוד בתחום, כלומר – לא רק להכין אוכל כמו טבחים במסעדות, אלא לדעת שמגש שיצרתם תחת ידיכם יגיע ליעדו וישמח הרבה מאוד לקוחות – זה בדיוק המאמר שאתם צריכים לקרוא.

  • הכנת מגשי אירוח מתוקים – מי שמעוניין לעבוד בהכנה של מגשי אירוח, כדאי שיהיה אדם שהאפייה זורמת לו בוורידים; כך למשל, אדם שיכול להתאים הוא מי שעבר קורס אפייה מקצועי ויודע לא רק איך אופים עוגת שוקולד נימוחה וטעימה, אלא גם איך מגלגלים רוגלעך, איך יוצרים קרואסון משובח ואיך מכינים פאי מסוגים שונים, קאפקייקס, מאפינס, פרלינים, עוגות רושם בכלל ועוגות מוס בפרט, קונכיות פילו, פחזניות ושאר מאפים מתוקים מתוקים.

 

  • הכנת מגשים מלוחים – מי שעוסק בתחום של הכנת מגשים, כדאי שידע גם איך להכין מאפים מלוחים. קורס אפייה מקיף הוא המקום המדויק שבו לומדים גם להכין מאפים מתוקים וגם להכין מאפים מלוחים, כך שבוגרי קורס כזה בהחלט יכולים להשתלב בתחום של הכנת מגשי אירוח מעולים. במסגרת הכנת מגשים מלוחים כדאי מאוד לדעת להכין מאפים כמו מיני קרואסון, כריכונים קטנים, קונכיות בריוש, טורטיות במגוון רחב של טעמים, קישים ופשטידות ממגוון סוגים, פרחי פילו, לזניה, פלטות דגים וסושי, פלטות גבינות, לביבות, עלי גפן ועוד מגוון רחב של מלוחים.

 

  • הכנת סלטים – כשאנשים מזמינים מגשי קייטרינג לאירועים, הם הרבה פעמים מעוניינים לא רק במאפים ובמנות עיקריות, אלא גם במגוון רחב של סלטים. לכן, מי שמעוניין לעסוק בתחום צריך לדעת גם איך לחתוך ירקות לסלט, וללמוד איזה סוגי ירקות נמצאים בכל סלט וסלט. למרות שכשאומרים סלטים נשמע שאין הרבה איפה לגוון, אבל אם בודקים את הנושא לעומק מגלים שיש הרבה מאוד אפשרויות וגיוונים. אז אמנם קורס אפייה הוא לא המקום ללמוד בו איך חותכים סלט, אולם מי שמעוניין לעסוק בתחום צריך לבוא עם נכונות ללמוד את הדברים תוך כדי עבודה.

 

אז מה בעצם צריך כדי לעסוק בתחום?

  • הרבה מאוד אהבה לעבודה עם אוכל
  • הרבה מאוד רצון להתפתח וללמוד
  • נכונות לעבודה מאומצת לטובת אספקת הזמנות בזמן ללקוחות
  • רצוי שתהיה גם תעודה של קורס אפייה מוכר – לטובת הכנת מגשים מלוחים ומתוקים כאחד

אם גם אתם מעוניינים לעסוק בתחום הכנת המגשים שיש בו הרבה מאוד אקשן והרבה מאוד אהבה –
פנו עוד היום לחברות שעוסקות בתחום והציעו את הידע ואת הניסיון שלכם. בהצלחה!

 

 

x